Αλλαγές -Επιστροφές

ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΛΛΑΓΗ / ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι επιστροφές των προϊόντων γίνονται ΜΟΝΟ στην διεύθυνση της εταιρίας έκδοσης της απόδειξής σας.

Τηλεφωνήστε στο 11120 ή στείλτε email στην ΕΛΤΑ Κούριερ [email protected], για να το παραλάβουν από εσάς, ή το πηγαίνετε στο ΕΛΤΑ Κούριερ της περιοχής σας.

Μας επιστρέφετε το προϊόν που επιθυμείτε & εσωκλείετε στο δέμα την απόδειξη λιανικής πώλησης καθώς και το έντυπο επιστροφής συμπληρωμένο με ένα ΙΒΑΝ-τράπεζα και δικαιούχο.

Στην εξωτερική πλευρά του δέματος, γράφετε:

1)ΠΑΡΑΛΗΠΤΗ (την εταιρία έκδοσης της αποδειξή σας),

2)ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ (την διεύθυνση της απόδειξής σας) και

3)τον κωδικό χρέωσης EMALL-Fashion 262912-00-00

Εναλλακτικά μας στέλνετε email στο [email protected] για έκδοση Έγκρισης Επιστροφής και σας απαντάμε με το έτοιμο έντυπο επιστροφής, που θα κολλήσετε έξω από το δέμα σας.

Το ραντεβού με την ΕΛΤΑ Κούριερ πρέπει να το κανονίσετε εσείς, διοτι τα θέμετα επιστροφών και τα ραντεβού κανονίζοναι αποκλειστικά με τον πελάτη. Για την επιστροφη δεν θα υπάρξει χρέωση εφόσον την αποστείλετε με ΕΛΤΑ Κούριερ.

ΕΑΝ ΑΠΟΣΤΕΙΛΕΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕ ΑΛΛΟ ΚΟΥΡΙΕΡ ΘΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΘΕΙΤΕ ΜΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΧΡΕΩΣΟΥΝ.

Η επιστροφή και η νέα παραλαβή είναι δύο ανεξάρτητες κινήσεις και δεν γίνεται αλλαγή χέρι με χέρι λόγω φορολογικών διαδικασιών του Ελληνικού κράτους.

Όταν η επιστροφή σας παραληφθεί από εμάς σε 5-10 ημέρες, τότε να υπολογίζετε 5 εργάσιμες ημέρες για την επιστροφή των χρημάτων .

Συνήθως η ΕΛΤΑ Κούριερ μας επιστρέφει τα είδη από Κεντρική και Β Ελλάδα σε 5 μέρες και υπόλοιπη Ελλάδα σε 10 ημέρες οπότε να περιμένετε κατάθεση από εμάς σε 10-15 μέρες από την αποστολή σας.

Εαν θέλετε αλλαγή μεγέθους η είδους ,προτείνουμε να κάνετε νέα άμμεσα παραγγελία, με τα νούμερα που θέλετε ,για να μην εξαντληθούν, ή αν θέλετε, στείλτε μας email, στο [email protected] ,η σε Facebook messenger από την σελίδα μας: Facebook Emall Fashion & Design Marketplace Greece ,με τα προϊόντα που επιθυμείτε και θα σας κάνουμε εμείς την νέα παραγγελία.

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση σχετικά με οικονομικά θέματα μπορείτε να επικοινωνείτε με το email ή το τηλέφωνο που αναγράφεται στην απόδειξη σας.

 • Παπούτσια Όλα τα παπούτσια θα πρέπει να τα δοκιμάζετε σε μαλακή επιφάνεια όπως το χαλί, μέχρι να είστε σίγουροι ότι θέλετε να τα κρατήσετε. Τα παπούτσια θα πρέπει να επιστρέφονται στην αρχική τους συσκευασία. Αυτή θα πρέπει να είναι άθικτη διότι θεωρείται μέρος του προϊόντος. Παπούτσια τα οποία επιστρέφονται χωρίς κουτί ή σε κατεστραμμένο κουτί και με σημαδεμένες σόλες μπορεί να μην γίνουν αποδεκτά και να επιστραφούν πίσω στον καταναλωτή.
 • ΜΑΓΙΟ, ΕΣΩΡΟΥΧΑ, ΚΑΛΤΣΕΣ, ΚΑΛΣΟΝ, ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΙΔΗ ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ ΣΕ ΘΕΜΑTA ΥΓΙΕΙΝΗΣ, ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ! Γι’ αυτό παρακαλούμε επιλέξτε με προσοχή το σωστό νούμερο που επιθυμείτε με βάση αυτό που φοράτε συνήθως.
 • Χρώματα Όσον αφορά στα χρώματα των προϊόντων μας, καταβάλλουμε πάντα μεγάλη προσπάθεια για να είναι όσο το δυνατό πιο κοντά στην πραγματικότητα. Παρόλα αυτά οι οθόνες των υπολογιστών ποικίλουν και για το λόγο αυτό πιθανόν να υπάρχει κάποια απόκλιση από το χρώμα που βλέπετε στην οθόνη του υπολογιστή σας σε σχέση με το πραγματικό χρώμα..

ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΕΝΤΟΣ 14 ΗΜΕΡΩΝ

Για να αποδεχτούμε τις επιστροφές των προϊόντων είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ:

 1. Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
 2. ΤΑ ΚΑΡΤΕΛΑΚΙΑ, ΘΗΚΕΣ, BARCODE ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΕΝΩ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΠΛΥΘΕΙ.
 3. ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΝΑ ΣΤΑΛΟΥΝ ΣΤΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΡΑΛΑΒΑΤΕ.

ΧΩΡΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ

 • ΜΟΝΟ ΕΛΛΑΔΑ Όλες οι επιστροφές είναι ΔΩΡΕΑΝ εντός 14 ημερών με την ίδια εταιρία COURIER που παραλάβατε την παραγγελία σας (ΜΟΝΟ για την Ελλάδα).Επιπλέον μπορείτε να συμβουλευτείτε το ειδικό έντυπο που θα βρείτε στην συσκευασία που παραλάβατε.

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΕΝΤΟΣ 14 ΗΜΕΡΩΝ

Ακύρωση παραγγελίας πριν την αποστολή

Εάν επιθυμείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας πρίν φύγει από τις εγκαταστάσεις μας θα πρέπει να μας στείλετε μήνυμα στο inbox στο Facebook η στο email [email protected] . Εάν η παραγγελία σας έχει φύγει από τις εγκαταστάσεις μας θα πρέπει να μας ενημερώσετε και στη συνέχεια να περιμενετε να σας έρθει η παραγγελία στη διεύθυνση που έχετε δηλώσει. Εφόσον η παραγγελία φθάσει στη διεύθυνση που έχετε δηλώσει, θα πρέπει να κάνετε άρνηση παραλαβής στον courier και να πάρει τη παραγγελία πίσω.

Ακύρωση παραγγελίας μετά την παραλαβή

Με βάση τη κείμενη νομοθεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης σχετικά με τις πωλήσεις εξ’ αποστάσεως για τη Προστασία τους καταναλωτή του 2013 – EU Consumer Protection (Distance Selling) Regulations 2013 (DSRs)- ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα να ακυρώσει τη παραγγελία του, μετά τη συμπλήρωση του ειδικού εντύπου Υπαναχώρησης από συμβάσεις εκτός εμπορικού καταστήματος και εξ’ αποστάσεως που θα βρείτε σε αυτήτην ηλεκτρονική διεύθυνση www.synigoroskatanaloti.gr/docs/info/Entypo-Ypanaxwrhshs.doc και εφόσον το αποστείλετε στο e-mail: [email protected], εντός 14 ημερών από την ημερομηνία που έχει γίνει η παραγγελία.

ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΛΛΑΓΗ / ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

 • Ισχύει ότι και για πελάτες Ελλάδας με διαφορά την πληρωμή μεταφορικών

ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ME ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ H ME COURIER ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΧΡΕΩΣΗ

Εφόσον η επιστροφή σας φθάσει στις αποθήκες μας και ελεγχθεί από το ανάλογο τμήμα, η επιστροφή χρημάτων θα γίνει με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που έγινε και η πληρωμή. Οι επιστροφές χρημάτων πραγματοποιούνται εντός 5 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της επιστροφής στις αποθήκες μας.

Ακύρωση παραγγελίας πριν την αποστολή

Εάν επιθυμείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας πρωτού φύγει από τις εγκαταστάσεις μας θα πρέπει να μας στείλετε μήνυμα στο inbox στο Facebook η email [email protected].Εάν η παραγγελία σας έχει φύγει από τις εγκαταστάσεις μας θα πρέπει να μας ενημερώσετε και στη συνέχεια να περιμενετε να σας έρθει η παραγγελία στη διεύθυνση που έχετε δηλώσει. Εφόσον η παραγγελία φθάσει στη διεύθυνση που έχετε δηλώσει, θα πρέπει να κάνετε άρνηση παραλαβής στον courier και να πάρει τη παραγγελία πίσω.

Ακύρωση παραγγελίας μετά την παραλαβή

Με βάση τη κείμενη νομοθεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης σχετικά με τις πωλήσεις εξ’ αποστάσεως για τη Προστασία τους καταναλωτή του 2013 – EU Consumer Protection (Distance Selling) Regulations 2013 (DSRs)- ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα να ακυρώσει τη παραγγελία του, μετά τη συμπλήρωση του ειδικού εντύπου Υπαναχώρησης από συμβάσεις εκτός εμπορικού καταστήματος και εξ’ αποστάσεως που θα βρείτε σε αυτήτην ηλεκτρονική διεύθυνση https://europa.eu/youreurope/citizens/consumers/shopping/guarantees-returns/index_en.htm και εφόσον το αποστείλετε στο e-mail: [email protected], εντός 14 ημερών από την ημερομηνία που έχει γίνει η παραγγελία.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

 • Όταν επιστραφεί το δέμα σας στις εγκαταστάσεις του VENDOR εξετάζεται για να επιβεβαιωθεί ότι βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση, δεν έχει φθορές, δεν λείπουν οι ετικέτες, θήκες, καρτελάκια, barcode και είναι αχρησιμοποίητα.
 • Είδη που έχουν πλυθεί δεν αντικαθίστανται. Εφόσον η επιστροφή σας γίνει αποδεκτή, θα σας επιστρέψουμε το ποσό που αντιστοιχεί στα προϊόντα που μας έχετε επιστρέψει, εντός 5 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της επιστροφής στις αποθήκες μας.
 • Σημείωση: Σε περίπτωση επιστροφής ολόκληρης της παραγγελίας σε μία παραγγελία με δωρεάν μεταφορικά, ο πελάτης χρεώνεται το κόστος αποστολής της παραγγελίας του (€2 /VENDOR+2€ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ) και του επιστρέφεται το υπόλοιπο ποσό.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

 • Οι επιστροφές χρημάτων γίνονται με κατάθεση σε τραπεζικό σας λογαριασμό.
 • Εάν παρόλα αυτά δεν έχετε παραλάβει την επιστροφή χρημάτων μέσα στο προκαθορισμένο διάστημα (όπως αναφέρεται παραπάνω), παρακαλούμε να ελέγξτε ξανά τον τραπεζικό σας λογαριασμό.
 • Εάν δεν έχετε παραλάβει την επιστροφή χρημάτων τότε επικοινωνήστε μαζί μας στο
 • [email protected]