Ποιοι είμαστε και τι κάνουμε .

EMALL-Fashion&Design Marketplace Greece

Η δημιουργία του πρώτου Ε-MALL Mόδας και Design στην Ελλάδα είναι γεγονός !

Το  Emall Fashion –ένα από τα πρώτα e -shops στον χώρο της μόδας στη Ελλάδα ,μεταφέρει την εμπειρία και τεχνογνωσία του ,σε όλους τους επαγγελματίες  της Mόδας και Design .

Η δίψα  των επιχειρήσεων να δημιουργήσουν ένα νέο κανάλι πωλήσεων κατευθείαν στο καταναλωτικό κοινό ,επιταχύνθηκε με τις τρέχουσες εξελίξεις .

Η αβεβαιότητα για το μέλλον των φυσικών καταστημάτων και οι αποφάσεις μεγάλων αλυσίδων να κλείσουν φυσικά καταστήματα ,δημιούργησαν τις συνθήκες για την επέκταση των ηλεκτρονικών πωλήσεων από εταιρείες που κρατούσαν στάση αναμονής

Το EMALL-Fashion,  τομέα λιανικής M2C- B2C, με πελατολόγιο άνω των 250.000 πελατών και  άνω των 450.000 φίλων σε  κοινωνικά δίκτυα ,είναι κατάλληλα προετοιμασμένο για να παράσχει τις υπηρεσίες στους σε όλους τους επαγγελματίες της Μόδας και  Design .

Το https://emall-fashion.com,  τομέα χονδρικής , B2Β, με πελατολόγιο άνω των 500 πελατών έχει σαν στόχο την παρουσίαση συλλογών σε μορφή online .

Η ομάδα του  Βrands4all σε νέα σύνθεση, σαν https://emall-fashion.com/, έχει ενισχυθεί με συνεργάτες από Ελλάδα και το εξωτερικό με στόχο να προσφέρει μια απαράμιλλη εμπειρία στους καταναλωτές με M2C -B2C ,αλλά και τους επιχειρηματίες B2B , οι οποίοι στην πλειονότητα τους είναι προβληματισμένοι από την λειτουργία των  φυσικών καταστημάτων αλλά και των  ηλεκτρονικών  τους καταστημάτων,  λόγω προβληματικής  συνεργασίας με παρόχους υπηρεσιών ΙΤ ,παρέχοντας επιπλέον και την πύλη BEMALL,μόνο για καταστήματα λιανικής.

Το ΕMALL-Fashion ,  αποτελεί μια νέα δραστηριότητα για τις επιχειρήσεις Μόδας και Design καθώς θα λειτουργεί παράλληλα με τα εταιρικά  e-shops  και θα ενισχύει την διαδικτυακή τους παρουσία, λειτουργώντας ενισχυτικά και όχι ανταγωνιστικά.

Ήδη έχουν προεγγραφεί πολλές  γνωστές  επιχειρήσεις που παράγουν τα δικά τους σήματα  η διανέμουν προϊόντα οίκων εξωτερικού και  η επιλογή των εταιρειών που θα ενταχθούν ,βασίζεται σε  μια σειρά ποιοτικών  και λειτουργικών κριτήριων .

Μεταφορικά .

Τα έξοδα αποστολής είναι 2€ ανα προμηθευτή- για παραγγελίες κάτω των 50€,ενώ από 50€ και άνω τα μεταφορικά είναι δωρεάν. Η αντικαταβολή χρεώνεται επιπλέον 2€ ανα προμηθευτή αλλά υπάρχουν και περίοδοι που παρέχονται αυτές οι υπηρεσίες και δωρεάν.

Στήν διάθεσή σας

Είμαστε στην διάθεσή σας , με την δυνατότητα να μας στείλετε μήνυμα στο email [email protected] η στην σελίδα μας στο https://www.facebook.com/EmallFashionDesign η στο 2152152300  και θα φροντίσουμε για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας .

Τρόποι πληρωμής

Δεχόμαστε πληρωμή με κάθε Κάρτα πιστωτική η χρεωστική, Τραπεζική κατάθεση ,Αντικαταβολή και αλλες εναλακτικές μεθόδους.

Ιδιοκτησιακό καθεστώς

Το EMALL-FASHION ,είναι ιδιοκτησία της εταιρείας  CONCEPTINOV LTD -81 GRIVA DIGENI -LARNACA-CYPRUS