Επιστροφή -Αλλαγή

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι επιστροφές των προϊόντων γίνονται ΜΟΝΟ στην διεύθυνση της εταιρίας έκδοσης της απόδειξής σας.

Τηλεφωνήστε στο 11120 ή στείλτε email στην ΕΛΤΑ Κούριερ [email protected], ή το πηγαίνετε στο ΕΛΤΑ Κούριερ της περιοχής σας.

Μας επιστρέφετε το προϊόν που επιθυμείτε & εσωκλείετε στο δέμα την απόδειξη λιανικής πώλησης καθώς και το έντυπο επιστροφής συμπληρωμένο με ένα ΙΒΑΝ-τράπεζα και δικαιούχο.

Στην εξωτερική πλευρά του δέματος, γράφετε:

1)ΠΑΡΑΛΗΠΤΗ (την εταιρία έκδοσης της αποδειξή σας),

2)ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ (την διεύθυνση της απόδειξής σας) και

3)τον κωδικό χρέωσης EMALL-Fashion 262912-00-00

Εναλλακτικά μας στέλνετε email στο [email protected] για έκδοση Έγκρισης Επιστροφής και σας απαντάμε με το έτοιμο έντυπο επιστροφής, που θα κολλήσετε έξω από το δέμα σας.

Το ραντεβού με την ΕΛΤΑ Κούριερ πρέπει να το κανονίσετε εσείς, διοτι τα θέματα επιστροφών και τα ραντεβού κανονίζοναι αποκλειστικά με τον πελάτη. Για την επιστροφη δεν θα υπάρξει χρέωση εφόσον την αποστείλετε με ΕΛΤΑ Κούριερ. ΕΑΝ ΑΠΟΣΤΕΙΛΕΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕ ΑΛΛΟ ΚΟΥΡΙΕΡ ΘΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΘΕΙΤΕ ΜΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΧΡΕΩΣΟΥΝ.

Η επιστροφή και η νέα παραλαβή είναι δύο ανεξάρτητες κινήσεις και δεν γίνεται αλλαγή χέρι με χέρι λόγω φορολογικών διαδικασιών του Ελληνικού κράτους.

Όταν η επιστροφή σας παραληφθεί από εμάς, τότε να υπολογίζετε 5 εργάσιμες ημέρες για την επιστροφή των χρημάτων.

Συνήθως η ΕΛΤΑ Κούριερ μας επιστρέφει τα είδη από Κεντρική και Β Ελλάδα σε 5 μέρες και υπόλοιπη Ελλάδα σε 10 ημέρες οπότε να περιμένετε κατάθεση από εμάς σε 15 μέρες από την αποστολή σας.

Προτείνουμε να κάνετε νέα παραγγελία με τα νούμερα που θέλετε για να μην εξαντληθούν, ή αν θέλετε, στείλτε μας email  η μήνυμα στο EmallFashion  Facebook messenger  , με τα προϊόντα που επιθυμείτε και θα σας κάνουμε εμείς την νέα παραγγελία.

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση σχετικά με οικονομικά θέματα μπορείτε να επικοινωνείτε με το email ή το τηλέφωνο που αναγράφεται στην απόδειξη σας.

ΕΑΝ Η ΑΡΧΙΚΗ ΣΑΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΗΤΑΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ €50 ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ Η ΑΞΙΑ ΤΩΝ ΕΙΔΩΝ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΘΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ ΣΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ.

ΕΆΝ Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ ΗΤΑΝ ΑΝΩ ΤΩΝ 50€ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΤΕ ΟΛΟΚΡΗΡΗ ,ΤΟΤΕ ΣΑΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ  ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΩΝ ΕΙΔΩΝ  ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΜΕ 2€ ΑΝΑ VENDOR/Εταιρεία.

Για να αποδεχτούμε τις επιστροφές των προϊόντων είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ:

  1. Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΓΟΡΑΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
  2. ΤΑ ΚΑΡΤΕΛΑΚΙΑ, ΘΗΚΕΣ, BARCODE ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΕΝΩ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΠΛΥΘΕΙ.
  3. ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΝΑ ΣΤΑΛΟΥΝ ΣΤΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΡΑΛΑΒΑΤΕ.
  4. ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ.
  5. ΜΑΓΙΟ, ΕΣΩΡΟΥΧΑ, ΚΑΛΤΣΕΣ, ΚΑΛΣΟΝ, ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΙΔΗ ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ ΣΕ ΘΕΜΑ ΥΓΙΕΙΝΗΣ, ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ.

Σωστό μέγεθος σε είδη άνω ένδυσης και παντελόνια-βερμούδες.

ΑΝΩ ΕΝΔΥΣΗ

Προκειμένου να επιλέξετε το σωστό μέγεθος σε είδη άνω ένδυσης, μπορείτε να μετρήσετε ένα  δικό σας ρούχο, μετρώντας το κουμπωμένο ,μασχάλη -μασχάλη, το οποίο  αντιστοιχεί, πολλαπλασιάζοντας το επι 2 ,στο Στήθος στην  σελίδα προϊόντος και θα δείτε τις αντιστοιχίες σε εκατοστά , ώστε να επιλέξετε το αντίστοιχο.

ΠΧ αν μετρήσετε μασχάλη- μασχάλη 60 εκ ,τότε πρέπει να επιλέξετε είδος με περιφέρεια στήθους 120 εκ

ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ

Τα μεγέθη για τα παντελόνια είναι στην σελίδα κάθε προϊόντος και διαφέρουν σε κάθε brand

Για να διαλέξετε σωστό ,μπορείτε να μετρήσετε την μέση ενός παντελονιού που σας ταιριάζει σε μια επίπεδη επιφάνεια σε εκατοστά,και να το πολλαπλασιάσετε επι 2 Έτσι θα δείτε την περιφέρεια μέσης που αντιστοιχεί ακριβώς στο κάθε μοντέλο σε εκατοστά.

ΠΧ

Τα παντελόνια έχουν μετρήσεις σε ίντσες που είναι 1 ίντσα 2,54 εκ

Μετατροπέας http://bit.ly/3pYoNW2

Άρα εάν μετρήσετε την μέση ενός παντελόνια σε επίπεδη επιφάνεια κουμπωμένο πχ 51 χ 2=102 εκ περιφέρεια =102εκ /2.54 =40,1 άρα πρέπει να επιλέξετε παντελόνι με νούμερο 40 νούμερο .

Αν κάτι δεν σας κάνει η δεν σάς αρέσει, σας το αλλάζουμε και αν δεν θέλετε κάτι άλλο σας επιστρέφουμε τα  χρήματα ,μείον τα μεταφορικά.

Όταν μας το στέλνετε πίσω είναι δωρεάν -αν παραγγείλετε κάτι άλλο ,θα πληρώσετε  μεταφορικά 2€ / Vendor  και άλλα  2€/Vendor αντικαταβολή( δωρεάν για άλλους τρόπους πληρωμής)

Αν  κάνετε παραγγελία άνω των 50 € τότε είναι δωρεάν τα μεταφορικά  αλλά πληρώνετε άλλα 2€ /Vendor αν επιλέξετε τρόπο πληρωμής την αντικαταβολή .

Χρόνος επιστροφής και κατάθεση χρημάτων

Συνήθως τα Κούριερ, μας επιστρέφουν είδη ,σε 10 ημέρες ,οπότε να περιμένετε κατάθεση από εμάς σε 5 μέρες από παραλαβή.

Αν θέλετε να κάνετε αλλαγή ,προτείνω να κάνετε νέα παραγγελία με τα νούμερα που θέλετε ,για να μην εξαντληθούν και μπορείτε να παραλάβετε ,κατόπιν ενημέρωσης στον χώρο παρατηρήσεων στην νέα  παραγγελία ,ότι επιθυμείτε να παραλάβετε στις   …. Ημερομηνία ……

Εάν δεν σας προβληματίζει η ημερομηνία επιστροφής των χρημάτων από την επιστροφή ,μπορείτε να παραγγείλετε άμεσα ,να παραλάβετε και να πληρώσετε και μετα θα σας κατατεθούν τα χρήματά της επιστροφής εντός 15 ημερών από ημέρα επιστροφής .Η πολιτική της εταιρίας είναι ότι σε περίπτωση επιστροφής ολόκληρης της παραγγελίας σε μία παραγγελία με δωρεάν μεταφορικά, ο πελάτης χρεώνεται το κόστος αποστολής της παραγγελίας του (2€/Vendor -Εταιρεία ) και του επιστρέφεται το υπόλοιπο ποσό.

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση μπορείτε να επικοινωνείτε με τα τηλέφωνα και email που αναγράφονται στην απόδειξη.

Εξοδα αποστολής , μεταφορικά και αντικαταβολή

Τα έξοδα αποστολής είναι 2€ ανά Vendor -Εταιρεία , για κάθε παραγγελία κάτω των 50€.

Από 50€ και ανω, τα μεταφορικά είναι δωρεάν αλλά η αντικαταβολή είναι +2€ Το τελικό κόστος μεταφορικών και αντικαταβολής θα το δείτε στο τελικό καλάθι Αν πληρώσετε με κάρτα η τραπεζική κατάθεση, δεν χρεώνεστε με τα 2€ της αντικαταβολής-μην ξεχάστε να δείτε και τα κουπόνια που προσφέρουμε στο https://emall-fashion.com/koyponia/  στο πάνω μέρος αριστερά της αρχικής σελίδας, τα οποία και εφαρμόζονται αυτόματα στο καλάθι .Για αποστολές σε χώρες ΕΕ το κόστος είναι 15€ ανα Vendor και η παράδοση  σε 4-6  εργάσιμες. Παραγγελίες άνω των 200€ ,αποστέλλονται με δωρεάν μεταφορικά .

Έντυπο επιστροφής- αλλαγής

EMALL_RETURN_FORM_28.01.2021 

Έντυπο επιστροφής- αλλαγής

Γαι επιστροφή είδους ,πάρτε τηλ 11120 η το πηγαίνετέ στο ΕΛΤΑ Κούριερ της περιοχής σας.

Μας επιστρέφετε το προϊόν με την απόδειξη λιανικής πώλησης καθώς και το έντυπο επιστροφής συμπληρωμένο
Στην εξωτερική πλευρά του δέματος ,γράφετε .
ΠΑΡΑΛΗΠΤΗ ……την διεύθυνση της απόδειξης και κωδικό χρέωσης
EMALL-Fashion 262912-00-00 
Η , μας στέλνετε email  στο [email protected],για να σας εκδώσουμε ΕΕ ,έγκριση επιστροφής, με τα ολα τα στοιχεία που χρειάζονται και θα το κολλήσετε στο δέμα.
Δεν θα πληρώσετε τίποτε για την επιστροφή.
Δεν γίνεται αλλαγή χέρι με χέρι λόγω του ότι η εφορία θέλει να επιστρέφουμε τα χρήματα της επιστροφής και να πληρώνετε την νέα παραγγελία
Όταν η επιστροφή σας παραληφθεί σε 10 περίπου ήμερες , τότε να υπολογίζετε αλλες 5 εργάσιμες ημέρες για την επιστροφή των χρημάτων.
Προτείνω να κάνετε νέα παραγγελία με τα νούμερα που θέλετε για να μην εξαντληθούν ,η αν θέλετε ,στείλτε μας email ,στο [email protected] ,με το τι θέλετε και θα σας κάνουμε εμείς την νέα παραγγελία .
Για οποιαδήποτε διευκρίνηση σχετικά με οικονομικά θέματα .μπορείτε να επικοινωνείτε με τα μειλ ,η τηλ που αναγράφεται στην απόδειξη.EMALL_RETURN_FORM_15.02.2021

Ιχνηλάτηση και παρακολούθηση πορείας παραγγελίας σας.

Για παρακολούθηση πορείας παραγγελία σας μπορείτε να βάλετε τον κωδικό σας σε αυτόν τον σύνδεσμο https://www.elta-courier.gr/search .

Από την στιγμή που αφιχθεί στην πόλη σας , θα σας το παραδώσουν σε 1-2 ημέρες. Εάν δεν σας το παραδώσουν ,παρακαλώ επικοινωνήστε με το τοπικό πρακτορείο ΕΛΤΑ Κούριερ και ενημερώστε ότι περιμένετε την παράδοση, αναφέροντας τον αριθμό αποστολής που αρχίζει από  HN…

Μπορείτε να δείτε στον σύνδεσμο παρακάτω,τα στοιχεία των πρακτορείων των ΕΛΤΑ Κούριερ, σε όλη την Ελλάδα, με τα τηλέφωνα και email τους

Ορισμένες περιοχές εξυπηρετούνται από θυρίδες και Ταχυδρομεία ΕΛΤΑ και η παράδοση γίνεται με προσέλευσής σας στο κατάστημα των ΕΛΤΑ

Επικοινωνίες-Πληροφορίες

Για θέματα αλλαγών- επιστροφών -τηλεφωνικών παραγγελιών η οποιαδήποτε άλλη προιοντικά πληροφορία που αφορά είδη που έχετε παραλάβει ,μπορείτε να επικοινωνείτε με τα τηλέφωνα που αναγράφονται στη απόδειξη

Για άλλες πληροφορίες η παραγγελίες  ,μπορείτε να ανατρέχετε σε πληροφορίες που υπάρχουν στο κάτω μέρος του Emall-Fashion η στο email [email protected]

Για πληροφορίες σχετικές με εμπορικές συνεργασίες μπορείτε να επικοινωνείτε με το email [email protected]

Για θέματα λειτουργίας επικοινωνείτε με [email protected]

Εάν επιλέξετε τηλεφωνική επικοινωνία ,μπορείτε να καλέσετε το 2152152300 όπου θα αφήσετε το μήνυμα σας με τηλέφωνο σας -όνομα και θέμα και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας

Αν κάτι δεν μου κάνει, η δεν μου αρέσει

Αν κάτι δεν σας κάνει η δεν σάς αρέσει, σας το αλλάζουμε και αν δεν θέλετε κάτι άλλο, σας επιστρέφουμε τα χρήματαμειον τα μεταφορικά. Όταν μας το στέλνετε πίσω ,η επιστροφή είναι δωρεάν αλλά αν παραγγείλετε άλλο ,θα πληρώσετε 2€ μεταφορικά ανα εταιρεια- Vendor ,εκτός αν κάνετε παραγγελία άνω των 50€ που είναι δωρεάν τα  μεταφορικά.