ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΩ ΤΩΝ €50 (ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΝΟ)

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ:

 1. Η αποστολή των παραγγελιών γίνεται με υπηρεσία ταχυμεταφορών (courier) και για αγορές κάτω των €50 τα έξοδα αποστολής είναι 2€ ανα brand ενώ για αγορές άνω των €50 τα έξοδα αποστολής είναι ΔΩΡΕΑΝ και αποστέλλονται σε 1 εργάσιμη ημέρα .Η παράδωση ειναι συνάρτηση του Κούριερ που θα επιλέξετε Γενικά ,ο χρόνος παράδοσης ειναι 2-5 ημέρες αλλά μπορεί να διαφοροποιηθεί σε περιόδους εορτών η πανδημίας .H Αντικαταβολη χρεώνεται επιπλέον 2€ ανα brand.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

 1. Οι αποστολές πραγματοποιούνται καθημερινά, εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών.
 2. Το Emall-Fashion δεν αποστέλλει δέματα σε ταχυδρομικές θυρίδες και δεν παραδίδει τα προϊόντα της σε ανηλίκους ή σε άτομα υπό κηδεμονία, χωρίς γραπτή εξουσιοδότηση των γονέων ή των κηδεμόνων τους.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ 1 ΕΡΓΑΣΙΜΗ ΗΜΕΡΑ (ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΝΟ)

Για να εκτιμήσετε το χρόνο παράδοσης παρακαλούμε να λάβετε υπόψιν σας τα παρακάτω:

 1. Όλες οι αποστολές πραγματοποιούνται μετά την επιβεβαίωση της παραγγελίας, της διεύθυνσης και του τηλεφώνου επικοινωνίας εντός 1 εργάσιμης ημέρας.
 2. Σε περίπτωση πληρωμής μέσω πιστωτικής κάρτας απαιτείται η έγκριση της πιστωτικής κάρτας σας προτού προβούμε στην αποστολή της παραγγελίας σας.
 3. Σε περίπτωση πληρωμής μέσω Τράπεζας, απαιτείται η εμφάνιση του ποσού στον λογαριασμό μας,σας προτού προβούμε στην αποστολή της παραγγελίας σας.

ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ (ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΝΟ)

Παρακολουθηση Παραγγελιας μεσω του tracking code.

Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, θα σας σταλεί ένα email στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχετε δηλώσει το οποίο θα αναγράφει αναλυτικά τα προϊόντα που έχετε παραγγείλει καθώς επίσης και τον αναγνωριστικό αριθμό της παραγγελίας σας. Σε περίπτωση που έχετε κάποια απορία παρακαλούμε να χρησιμοποιήσετε αυτό τον κωδικό για να μπορέσουμε να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα.

Η απόδειξη-τιμολόγιο της παραγγελίας σας θα σας αποσταλεί μαζί με το πακέτο που θα σας παραδώσει η εταιρία courier. Στη συνέχεια όταν η παραγγελία σας θα είναι έτοιμη να αποχωρήσει από τις εγκαταστάσεις μας, θα παραλάβετε ένα δεύτερο email στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχετε δηλώσει με τον κωδικό αποστολής και την εταιρία courier με την οποία θα σταλεί, ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε το στάδιο αποστολής των προϊόντων σας.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Πριν από τον κωδικό αποστολής (trackingcode) θα αναγράφεται η εταιρία courier με την οποία θα σταλεί το δέμα.

Συνεπώς για αποστολή με:

 1. ΕΛΤΑ θα δείτε ένα κωδικό σαν αυτό:  HN…………GR
  Αυτόματα μπορείτε να πάτε στο site των ΕΛΤΑ πατώντας εδώ και στο πεδίο «Αναζήτηση Αποστολής» θα βάλετε τον κωδικό που σας έχει σταλεί χωρίς το πρόθεμα (γράμματα).

ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ €100

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ:

Ο χρόνος παράδοσης είναι 10-15 ημέρες και το κόστος των μεταφορικών για αγορές κάτω των €100 είναι €12 για χώρες ΕΕ. Ο χρόνος παράδοσης μπορεί να διαφοροποιηθεί ελαφρώς για περιόδους εορτών η πανδημίας .

H αποστολή είναι ΔΩΡΕΑΝ για αγορές άνω των €100.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

 1. Οι αποστολές πραγματοποιούνται καθημερινά, εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών.
 2. Το Emall-Fashion δεν αποστέλλει δέματα σε ταχυδρομικές θυρίδες και δεν παραδίδει τα προϊόντα της σε ανηλίκους ή σε άτομα υπό κηδεμονία, χωρίς γραπτή εξουσιοδότηση των γονέων ή των κηδεμόνων τους.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΧΡΟΝΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Για να εκτιμησετε το χρόνο παραδοσης παρακαλουμε να λαβετε υποψιν σας τα παρακατω:

 1. Όλες οι αποστολές πραγματοποιούνται μετά την επιβεβαίωση της παραγγελίας, της διεύθυνσης και του τηλεφώνου επικοινωνίας εντός 2 εργάσιμων ημερών.
 2. Σε περίπτωση πληρωμής μέσω πιστωτικής κάρτας η μέσω PayPal, απαιτείται η έγκριση , προτού προβούμε στην αποστολή της παραγγελίας σας.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΑΛΛΑΞΑΤΕ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ; ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΜΑΣ

Το Emall-Fashion δε φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση που για κάποιο λόγο η διεύθυνση που έχετε καταχωρήσει είναι λανθασμένη. Παρακαλούμε ελέγξτε τα στοιχεία αποστολής που έχετε δηλώσει και αν παρατηρήσετε κάποιο λάθος, ενώ έχετε ήδη δώσει την παραγγελία σας, επικοινωνήστε άμεσα με το τμήμα εξυπηρέτησης του Emall-Fashion https://www.facebook.com/EmallFashionDesign η

email [email protected]