• Τρόποι πληρωμής καταναλωτών ,Vendors

Δεχόμαστε τους ακόλουθους τρόπους πληρωμής:

  • Πιστωτική / Χρεωστική Κάρτα Μέσω Stripe.
  • Αντικαταβολή-επιπλέον κόστος 2€ ανα brand.
  • Τραπεζική Κατάθεση
  • ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΜΕΣΩ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ/ΧΡΕΩΣΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ STRIPE.

Έχετε την δυνατότητα πληρωμής με χρήση πιστωτικής κάρτας STRIPE (Visa, MasterCard, Discover) ακολουθώντας τις βασικές οδηγίες πληρωμής:Αφού επιλέξετε το προϊόν που θέλετε να αγοράσετε, στην ενότητα επιλογής τρόπου πληρωμής ,επιλέξετε από την λίστα επιλογών, την πληρωμή μέσω Stripe . Συμπληρώνετε τα στοιχεία της κάρτας σας και ολοκληρώνετε την αγορά σας.

  • ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ (ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ)

Όταν επιλέξετε ως τρόπο πληρωμής την αντικαταβολή, θα πρέπει να πληρώσετε τα προϊόντα της παραγγελίας σας κατά την παράδοση στη τοποθεσία που έχετε δηλώσει, πληρώνοντας το αντίτιμο στον υπάλληλο της ταχυμεταφορικής. Η μέθοδος αντικαταβολής ισχύει ΜΟΝΟ για παραγγελίες εντός Ελλάδος. Το επιπλέον κόστος της αντικαταβόλής ειναι 2€ ανα brand.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η αντικαταβολή ισχύει για ποσά έως και €499 ενώ βάση του νόμου ν.3842/2010 από 23.12.2016 από 500€ και πάνω θα πρέπει οι συναλλαγές μεταξύ ιδιωτών-καταναλωτών και επιχειρήσεων (για πώληση αγαθών ή παροχή υπηρεσιών) να γίνονται αποκλειστικά με τη χρήση μέσων πληρωμής με κάρτα ή άλλου ηλεκτρονικού μέσου πληρωμής.

  • Η ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ.

Όταν επιλέξετε ως τρόπο πληρωμής, κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, τα προϊόντα της παραγγελίας δεσμεύονται για τρεις ήμερες .Θα παραδοθούν εφόσον έχει γίνει επιβεβαίωση της κατάθεσης του ποσού από το Emall-Fashion.

Είναι απαραίτητο ο Πελάτης να αποστείλει με email την τραπεζική κατάθεση ,ενώ συγχρόνως, για να αποσταλούν τα προϊόντα, θα πρέπει να έχει εμφανιστεί το ποσό της κατάθεσης στον αντίστοιχο λογαριασμό του Emall-Fashion.Τα τραπεζικά έξοδα αποστολής βαρύνουν τον αποστολέα.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε περίπτωση κατάθεσης του ποσού, από άλλη τράπεζα πέραν των συνεργαζομένων του Emall-Fashion ,απαιτείται διάστημα 2-3 ημερών (ανάλογα τον Τραπεζικό οργανισμό) μέχρι να εμφανιστεί το ποσό της κατάθεσης. Συνεπώς η παραγγελία θα αποσταλεί μετά το περάς των 2-3 ημερών που απαιτείται.

Eάν η απόδειξη πληρωμής δεν αποσταλεί εντός 48 ωρών και το ποσό της κατάθεσης δεν εμφανιστεί εντός 3 ημερών, η παραγγελία θα ακυρωθεί.

Οι λογαριασμοί στους οποίους μπορείτε να κάνετε κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό είναι:

1)ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK
ΙΒΑΝ:GR2602602200000980200995147
Κύριος Δικαιούχος/Main Beneficiary: ΠΑΤΟΥΧΑΣ ΝΙΚΟΛΑΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε
Αιτιολογία/Description: Ονοματεπώνυμο και κωδικό παραγγελίας

2)VIVA -Κύριος Δικαιούχος/Main Beneficiary ΝΙΚΟΛΑΣ ΠΑΤΟΥΧΑΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε

IBAN GR7170100000000778855295172

Αιτιολογία/Description: Ονοματεπώνυμο και κωδικό παραγγελίας 

 

[email protected]

Τρόπος πληρωμής Συνεργατών -Vendors https://emall-fashion.com/subscription-plan/