Αποφασίσαμε να καλύψουμε  ένα κενό της αγοράς και συγκεκριμένα την πώληση μόνον ειδών Μόδας, Άθλησης , Design ,καλλυντικών ,lifestyle κάτω από μια σκέπη – Marketplace, με βάση πελατολόγιο και φίλους δραστηριοτήτων μας , ηλεκτρονικού εμπορίου, στην Ελλάδα και το Εξωτερικό. 

Το εγχείρημα ,είναι καρπός παραινέσεων ιδιοκτητών εταιρειών ένδυσης –υπόδησης , οι οποίοι είναι σχετικά προβληματισμένοι από τις εταιρίες τεχνικής υποστήριξης και ψηφιακού Μάρκετινγκ και οι οποίοι μας εμπιστεύονται λόγω της πολυετούς εμπειρίας μας  στον χώρο της Μόδας αλλά και του Ηλεκτρονικού Εμπορίου. 

M2C –Εταιρείες χονδρικής  με πώληση σε καταναλωτή  -Στοιχεία και πλεονεκτήματα 

•Εμπειρία  στελεχών σε  ηλεκτρονικό εμπόριο ειδών ένδυσης –υπόδησης –αξεσουάρ-καλλυντικών,  που λειτουργεί επι 9 συναπτά έτη με υψηλά ποσοστά μετατρεψιμότητάς –CR -πωλήσεις . •Πρόσβαση σε 250.000 πελάτες εκ των οποίων οι  198.000 υπάρχουν ως ενεργοί  με 2 εκατομμύρια  cookies  σε Ελληνικά IP  και 22 εκ επισκέψεις.  •450.000 Πραγματικοί Followers σε κοινωνικά δίκτυα Social Media (Facebook +Instagram –Twitter-  Pinterest –You Tube) οι οποίοι έχουν επιλέξει να μας ακολουθούν. •Οργανική παρουσία με υψηλά rankings, για πολλές κατηγορίες προϊόντων , σε όλες τις μηχανές αναζήτησης  •Τεχνική ομάδα με εμπειρία και δυνατότητα λύσης προβλημάτων με αμεσότητα και χωρίς διακοπή λειτουργίας . •Performance Marketing Strategy – Αφοσιωμένο  για κάθε brand σύμφωνα με τις πιο επίκαιρες βέλτιστες πρακτικές  Performance Marketing ,αναλογα με το πρόγραμμα που επιλέγει ο Vendor. •7Μ/24Ω –Eξυπηρέτηση πελατών  με κάλυψη των επίσημων αργιών σε όλα τα μέσα επικοινωνίας (Chatbots,τηλέφωνο, emails, διαδικτυακές πλατφόρμες ) αναλογα με πρόγραμμα που επιλέγει ο Vendor •Συνεργασία με Media / Influencers & Bloggers του χώρου με αποδεδειγμένα στοιχεία audiences.

Ο VENDOR απαλλάσσεται  από όλα τα έξοδα  και διαδικασίες εκκαθαρίσεων με Κούριερ ,Tράπεζες ,Κάρτες -PayPal ,καθώς  τα διαχειρίζεται  όλα το EMALL.

Εισπράττουμε σε καθημερινή βάση   και  οι Vendors  πληρώνονται   την αξία προϊόντων μείον προμήθειες   αυτόματα, μέσω εικονικού  πορτοφολιού , σε καθημερινή εβδομαδιαία η μηνιαία ανάλογα με το ύψος των πωλήσεων.

Οι  Vendors κερδίζουν όλο το περιθώριο κέρδους της λιανικής +χονδρικής που είναι συνήθως 70-80%, μείον τις προμήθειες του EMALL από 10%-20% ,οπότε δημιουργούν άλλο ένα κέντρο κέρδους , χονδρικής +λιανικής ,χωρίς σημαντικές  επενδύσεις

Οι Vendors δημιουργούν νέο πελατολόγια από την δεξαμενή των 250.000 πελατών και 450.000 followers του EMALL  ,καθώς το database πελατών που αγοράζουν τα είδη τους ,εντάσσονται και στο δικό τους database .

O  ιστότοπος των  Vendors  ,μπορεί να λειτουργεί παράλληλα με την EMALL  και ένα μέρος των πελατών πιθανόν να επισκεφτεί στην επόμενη αγορά ,τον Εταιρικό σας branded ιστότοπο, κάνοντας πωλήσεις χωρίς να πληρώνουν προμήθειες στην EMALL .

A LA CARTE υπηρεσίες  χωρίς μακροχρόνια  συμβόλαια , δεσμεύσεις  και κρυφές χρεώσεις

Πληροφορίες email σε [email protected]